Kaart Ranglijst

De Groene Appel

Eigenschappen
Stamnaam:De Groene Appel
Tag:APL
Aantal leden:2
Punten van de 6 beste spelers:20.030
Totaal aantal punten:20.030
Puntengemiddelde:10.015
Rang:57
Verslagen tegenstanders: 1.628.449 (34.)
» Stamakte (externe link)

Stamleden

Naam Rang Punten Globale rang Dorpen
KingArthurTheSecond 1 10,209 178 4
De groene appel 2 9,821 183 5
Beschrijving
Welkom bij De Groene Appel!

Waarom de naam De Groene Appel?

Symbool van Groei en Vitaliteit: Net zoals een groene appel groeit en rijpt, zo streven wij in onze stam naar voortdurende groei en ontwikkeling. De groene appel staat voor frisheid, gezondheid en het potentieel om te bloeien en sterker te worden met elke dag.

Kracht door Samenwerking: Een appelboom draagt vele vruchten, elk uniek maar samen vormen ze een overvloedige oogst. In De Groene Appel werken we samen als één geheel, waarbij elk lid bijdraagt aan de collectieve kracht en overvloed van de stam.

Onverwoestbare Vastberadenheid: Groene appels zijn taai en bestand tegen vele uitdagingen. Onze stamleden delen deze onverzettelijke wil en kracht. Wij trotseren elke tegenslag en komen er sterker en vastberadener uit.

Fris en Onbesmet: De groene kleur symboliseert ook nieuw leven en een frisse start. Onze stam staat open voor nieuwe ideeën, strategieën en leden, en blijft daardoor altijd vernieuwd en veerkrachtig.

Natuurlijke Weerbaarheid: Zoals een appelboom die diepe wortels in de grond heeft en sterk blijft staan in elke storm, zo staan wij vast in ons geloof en onze strategieën. Onze verbondenheid en weerbaarheid maken ons onoverwinnelijk.

De Groene Appel - Symbool van Groei, Kracht en Samenwerking.

green_applegreen_applegreen_apple