Kaart Ranglijst

Ben erg lomp geboren

Eigenschappen
Stamnaam:Ben erg lomp geboren
Tag:BELG
Aantal leden:2
Punten van de 6 beste spelers:364.388
Totaal aantal punten:364.388
Puntengemiddelde:182.194
Rang:18
Verslagen tegenstanders: 5.262.571 (22.)
» Stamakte (externe link)

Stamleden

Naam Rang Punten Globale rang Dorpen
vampi 1 302,345 54 48
Snoazy (Mentaal Onstabiel) 2 62,043 97 9
Beschrijving
Welkom op het profiel van Ben Erg Lomp Geboren BELG! european_castlezany_face

In een tijdperk van kastelen, hebben wij het meest merkwaardige dorpen verzameld dat je ooit zult tegenkomen. Terwijl anderen druk zijn met strategische plannen en strikte regimenten, hebben wij ons eigen unieke recept voor succes gevonden: pure, onvervalste gekte!

Onze dorpsoudste denkt dat hij een kip is, onze smid smeedt zwaarden terwijl hij in een tutu danst, en onze speerwerper gooit speren terwijl hij geblinddoekt op een eenwieler rijdt. Maar laat je niet misleiden door ons excentrieke gedrag – achter deze lompe façade schuilt een geniaal meesterplan.

Als ons dorp eenmaal is geëvolueerd, komen onze edels naar buiten, klaar om jouw dorp te veroveren terwijl ze op stokpaardjes rijden en met waterballonnen gooien. Want wie zegt dat oorlog serieus moet zijn?

Dus als je klaar bent om een beetje waanzin aan je dag toe te voegen en je vijanden te verbazen met onze onvoorspelbare tactieken, sluit je dan aan bij de stam Ben Erg Lomp Geboren (BELG). Hier is gekte de sleutel tot de overwinning!

Lang leve de gekte! shield